Uniunea Europeana Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Autoritatea pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale
Ecograf Logiq E9

          Cel mai nou ecograf GE Healthcare din familia Logiq, LOGIQ E9 - ECOGRAFUL CARE SCHIMBA TOT!

          Conceptul Agile Acoustic Architecture - o imagine extraordinara, de o incredibila uniformitate atat la determinarile superficiale cat si pentru profunzime!
Instrumente si optiuni de vizualizare si diagnostic pe care ultrasonografia nu te-ai gandit vreodata ca le poate realiza!
Este intr-adevar ecograful care schimba tot, garantia excelentei in diagnosticul ecografic!
          Pe lângă ecografia 3D/4D, noul ecograf, LOGIQ E 9, permite diagnosticul diferenţial al tumorilor maligne şi benigne de sân şi tiroidă utilizând elastografia - metodă ce are la bază diferenţele între proprietăţile mecanice ale ţesuturilor.

          De asemenea,  LOGIQ E9 poate efectua echografii cu substanta de contrast pentru a creste acuratetea diagnosticului echografic.

In clinica noastra exista conceptul de examen clinic-ecografic.

De ce sa alegeti o astfel de examinare?

          Pentru ca economisiti timp si bani, iar diagnosticul va fi mai corect, mai complet si mai rapid.  
Organismul este un tot unitar, iar suferinta unui organ poate avea rasunet clinic diferit, astfel încât nu întotdeauna  examinând clinic si ecografic un segment descoperim si boala. In plus, un pacient are adesea mai multe boli, unele  fara manifestari zgomotoase, dar depistabile adesea la examenul ecografic. Este de mare ajutor clinicianului  obtinerea a cât mai multe informatii prin examen clinico-ecografic, pentru un diagnostic corect si deci pentru un  tratament adecvat.
          Ecografia este azi indispensabila pentru o consultatie completa, fiind un examen de rutina, nedureros, precis, cu larga adresabilitate si accesibilitate. Se utilizeaza ecografia în modul 2D, sau bidimensional, ce realizeaza sectiuni la nivelul tesutului si reda structura organelor. Evolutia tehnologiei a permis trecerea de la 2D la 3D, de fapt o reconstructie cu ajutorul unor softuri specializate a sectiunilor 2D, cu redarea unei imagini virtuale, dar în timp real, pe monitorul ecografului.

          Ecografia 3D/4D este cea mai recenta, completa si performanta forma de ecografie existenta, permitând cresterea preciziei diagnosticarii cu peste 30%. Permite vizualizarea chipului copilului înainte de a se naste, iar în modul 4D (3D live) miscarea acestuia în timp real.
          ELASTOGRAFIA  este o noua metoda ecografica de diagnostic diferential al tumorilor maligne fata de cele benigne.
          ELASTOGRAFIA se bazeaza pe faptul ca tumorile maligne sunt mai dure, mai incompresibile si mai putin elastice comparativ cu cele benigne.
          Elastografia combinata cu ecografia au avut cele mai bune rezultate în detectarea cancerului de sân si ar putea reduce în viitor procentul de biopsii.
O tumora canceroasa este de 10-100 de ori mai dura comparativ cu tesutul normal ce o înconjoara. Când se aplica o compresiune sau o vibratie, tumora se deformeaza mai putin fata de tesutul din jur.
Masurind elasticitatea tumorii determinata prin compresiune, putem estima duritatea tesutului, ceea ce este util în diagnosticul cancerului de sân.
Diagnosticare ecografica:


  Abdominala (colecist, ficat, splina, cai biliare, pancreas, stomac, rinichi, vezica, vase abdominale, ganglioni etc.) – Dr. Ruxandra Ciusleanu
  Sân – Elastografie - Dr. Ruxandra Ciusleanu
  Tiroida – Elastografie - Dr. Ruxandra Ciusleanu
  Adenopatii – Elastografie - Dr. Ruxandra Ciusleanu
  Aparat genital  - Dr. Murgeanu Bogdana
  Intracavitara intravaginal - 
  sarcina trim. I- II – III -
  Ecografie 3D/4D -
  Competenta ecografica si colposcopie     Fetal abdomen from C1-5 using Coded Harmonic Imaging and SRI-HD

     Common carotid artery dissection from 11L using Coded Harmonic Imaging, CrossXBeam and SRI-HD

     Melanoma metastases in the superficial liver with CEUS Dual View Imaging in arterial phase

     Complex mass in patient with infected arterial bypass graft using ML6-15 with Virtual Convex,
Coded Harmonic Imaging, CrossXBeam and SRI-HD

     TUI longitudinal imaging of a complex breast mass due to fat necrosis from a previous surgery

     Hyperemic flow around veins following laser venous ablation with ML6-15 using Coded Harmonic Imaging, CrossXBeam, SRI-HD and high-frequency color Doppler

     Septated breast cyst from ML6-15 using Logiqview, Coded Harmonic Imaging, CrossXBeam and SRI-HD

     Normal liver from C1-5 using Coded Harmonic Imaging, CrossXBeam and SRI-HD

     Thyroid nodule from ML6-15 using Coded Harmonic Imaging, CrossXBeam and SRI-HDmedeco

Investim în viitorul tau! Proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de
Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


medeco
linkuri medeco                  LINK-uri RECIPROCE                   linkuri medeco